Aké sú rozdiely medzi LED obrazovkami a LCD obrazovkami?

Je čas hovoriť o jednej z najzaujímavejších tém?čo je to za tému?Aké sú rozdiely medzi LED obrazovkami a LCD obrazovkami?Predtým, ako sa budeme zaoberať týmto problémom, ak urobíme definície týchto dvoch technológií, lepšie pochopíme problém.

LED obrazovka: Ide o technológiu, ktorú je možné zvýšiť alebo znížiť kombináciou vysokokvalitných LED svetiel a ovládania elektronických čipov.LCD: Tekuté kryštály sú polarizované elektrinou obrazovky.Najväčší rozdiel medzi LED a LCD je známy ako technológia osvetlenia.

LCD a LED televízory v porovnaní so starými trubicovými televízormi;tenké a štýlovo vyzerajúce technológie, ktoré majú veľmi jasnú kvalitu obrazu.Kvalita osvetľovacieho systému ovplyvňuje kvalitu obrazu.

Rozdiely, ktoré oddeľujú LED obrazovky od LCD obrazoviek!

Zatiaľ čo LCD obrazovky využívajú žiarivky, LED osvetľovacia technológia využíva kvalitu svetla a dokonale prenáša obraz, z tohto dôvodu LED displeje často patria medzi preferované produkty.

Keďže diódy vyžarujúce svetlo v technológii LED sú založené na pixeloch, čierna farba je vnímaná ako skutočná čierna.Ak sa pozrieme na hodnoty kontrastu, dosiahne 5 tisíc až 5 miliónov.

Na LCD displejoch je kvalita farieb ekvivalentná kryštálovej kvalite panelu.
Spotreba energie je pre nás všetkých veľmi dôležitá.
Čím menej energie spotrebujeme doma, v práci a vonku, tým väčší úžitok bude mať každý.
LED obrazovky spotrebujú o 40 % menej energie ako LCD obrazovky.Keď budete celý rok svedomití, ušetríte veľa energie.
Na LED obrazovkách sa bunka, ktorá prináša najmenší obraz, nazýva pixel.Hlavný obraz vzniká zlúčením pixelov.Najmenšia štruktúra vytvorená zlúčením pixelov sa nazýva matica.Spojením modulov v matricovej forme sa vytvorí sitotvorná skriňa.Čo je v kabíne?Keď preskúmame interiér kabíny;Modul sa skladá z napájacej jednotky, ventilátora, prepojovacích káblov, prijímacieho vozíka a odosielacej karty.Výrobu skriniek by mali vykonávať odborníci, ktorí prácu správne poznajú a sú odborníkmi.

LCD televízor je osvetlený fluorescenciou a systém osvetlenia je zabezpečený okrajmi obrazovky, LED televízory sú osvetlené LED svetlami, osvetlenie je vyrobené zo zadnej strany obrazovky a kvalita obrazu je vyššia u LED televízorov.

V závislosti od zmeny vášho pohľadu môžu LCD televízory spôsobiť zníženie alebo zvýšenie kvality obrazu.Keď sa pri sledovaní LCD postavíte, nakloníte alebo pozriete na obrazovku, obraz vidíte v tme.Keď zmeníte uhol pohľadu na LED televízoroch, môžu sa vyskytnúť malé rozdiely, ale vo všeobecnosti nedochádza k žiadnej zmene v kvalite obrazu.Dôvod úplne súvisí so systémom osvetlenia a kvalitou svetelného systému, ktorý ho používa.

LED televízory ponúkajú vďaka použitej technológii sýtejšie farby a sú schopné spotrebovať menej elektriny.LED obrazovky sa často používajú vo vonkajšom počasí, na aktívnych miestach, v telocvičniach, na štadiónoch a pri vonkajšej reklame.Navyše sa dá namontovať do požadovaných rozmerov a výšok.Ak chcete využívať výhody LED technológie, mali by ste spolupracovať s firmami s dobrými referenciami.


Čas odoslania: 24. marca 2021